Stage Transportteknik (1)
Re-energise your transport procedures

Transporttekniksystem

Automatisering för ett effektivare lager. Oavsett vad du transporterar, och oavsett storlek, har vi lösningen för ditt lager.

Den perfekta kombinationen av effektivitet och lönsamhet: Pallhantering  från Jungheinrich för skräddarsydda intralogistiklösningar.

Lågt platsbehov, smarta materialflödes- och styrteknik samt optimerade processer: Lyft ditt automatiska lager till en högre nivå.

Med transportsystem för effektiv och säker transport av varor och material inom dina enskilda företagsavdelningar erbjuder vi den rätta lösningen för dig avsett storlek och oavsett om du transporterar pallar, kartonger eller containrar.

Vi skapar ett system av transportteknik, transportsystem och transportband

Användningen av rätt transportteknik bestämmer produktiviteten i ditt lager. Vi skräddarsyr våra transportsystem enligt dina önskemål med hjälp av olika komponenter. För bästa möjliga resultat använder vi rull-, band- eller kedjetransportörer, förskjutningsvagnar, lyft- och roterande bord eller remlyft och flera andra objekt. Resultatet blir en mycket hög genomströmning i ditt lager. Transporthastigheten för pallar når 0,45 m/s, och för containrar uppgår hastigheten till 1,5 m/s. Det tar mycket liten plats och överbrygger eventuella höjdskillnader. Dessutom tillkommer materialflödes- och styrteknik samt konturkontroll, spolar och allt annat som är viktigt för dina processer.

Utnyttja ditt lager maximalt och framtidssäkert

Oavsett om du vill optimera ett befintligt system eller skapa ett nytt lager, kan vi ge dig expertråd och hitta rätt transportsystem för dina behov. Med våra produkter och vårt processkunnande kan vi tillsammans med dig arbeta fram ett system som passar dina behov. Du kan därmed minska din truckflotta, medan du optimalt utnyttjar lagringskapaciteten hos ditt lager. Vi erbjuder dig lösningar för hela spektret av gods som ska transporteras, från små containrar till hanteringen av fullpallar. Våra serviceerbjudanden hjälper dig att utföra en helhetsplanering. Med den hålls hela tiden din logistik i rörelse: effektivt, säkert och med långsiktig lönsamhet i fokus.

Har du några frågor?