040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage ERE 225a

Automatiserad låglyftare (AGV)

  • 125 mm
  • 2 500 kg
  • Kompakt design för liten arbetsgångbredd.
  • Effektiv och processäker för rutinuppgifter.
  • Exakt pallhantering och optimerade transportvägar genom exakt lasernavigation.
  • Omfattande säkerhetssystem för användning vid blandad drift.
  • Kort avskrivningstid tack vare processoptimering.

ERE 225a

Våra tillförlitliga och mångsidiga EREa sköter återkommande transporter som förarlösa truckar (AGV). Med sina långa gafflar är EREa konstruerad för transport av flera pallar och är därmed det perfekta valet om du vill öka effektiviteten i dina transportprocesser. En 2,8 kW-drivmotor med trefas växelströmsteknik ger konstant hög effekt på långa sträckor. Den robusta konstruktionen med stålchassi och sluten chassikontur ger hög säkerhet. Användningen av våra förarlösa truckar vid blandad drift säkerställs genom säkerhetssystem, t.ex. personskyddsskannern som är standard. Den skannar hastighetsberoende av om det finns hinder i körbanan, i drivriktningen och vid kurvkörning. Navigationen sker med hjälp av lasernavigation. För detta kan reflektorer i färdvägen eller en kombination av reflektorer och egenskaper hos omgivningen användas. Den förarlösa trucken, som har tagits fram baserat på våra standardtruckar, kan inte bara integreras utan problem i befintliga IT-strukturer eller användas som fristående system, utan kan även användas i befintliga fabriksstrukturer eller på nybyggen.

Litiumjon

Content Litiumjon + 5 års logo
Inga bekymmer. Ingen kompromiss!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus ger vi dig ett löfte om långvarig prestanda upp till 8 år för våra högkvalitativa Li-ion batterier, fullt fokus på era arbetsuppgifter utan oro.

Vi är övertygade om att detta beslut är rätt för dig. Det är därför vi garanterar att du enkelt och snabbt kan växla tillbaka till den ursprungliga tekniken när som helst under de första 6 månaderna - utan att ange skäl.

Läs mer

Funktioner

Modellöversikt

Modell Lyftkapacitet Lyfthöjd Körhastighet Total längd Batterispänning
ERE 225a 2 500 kg 125 mm 7,2 km/h 3 666 mm 24 V

Har du några frågor?