Stage EKX 516a

Automatiserad smalgångstruck (AGV)

  • 11 000 - 13 000 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Kan automatiseras stegvis
  • Underhållsfri, synkron reluktansmotor
  • Olika alternativ för in- och utlastning av lastpallar
  • Ombordladdare (tillval) för drift dygnet runt
  • Planering, förverkligande och eftermarknad från en enda leverantör

EKX 516a

Våra kraftfulla och modulära förarlösa truck (AGV) EKX 516a är baserad på vår väl beprövade, elektriska plocktruck/smalgångstruck med vridgafflar EKX. EKXa kännetecknas av maximal prestanda vid lyfthöjder på upp till 13 000 mm och sätter nya standarder i automatiserade smalgångslager.Utrustad med ett 80 V-drivsystem och underhållsfri, synkron reluktansmotor, tar den prestandan till helt nya dimensioner samtidigt som energiförbrukningen minskas. Möjligheten att integrera ombordladdare, strömskena och spänningsanslutning gör den perfekt lämpad för drift dygnet runt. Tack vare den induktiva styrningen i kombination med RFID-transpondrar möjliggörs en exakt positionering på lagerplatsen samt ett automatiskt gångbyte. Möjligheten till stegvis automatisering (tillval) gör allt möjligt inom lagerprocesser beträffande maximal tillgänglighet, effektivitet och prestanda.

Litiumjon

Content Litiumjon + 5 års logo
Inga bekymmer. Ingen kompromiss!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus ger vi dig ett löfte om långvarig prestanda upp till 8 år för våra högkvalitativa Li-ion batterier, fullt fokus på era arbetsuppgifter utan oro.”

Vi är övertygade om att detta beslut är rätt för dig. Det är därför vi garanterar att du enkelt och snabbt kan växla tillbaka till den ursprungliga tekniken när som helst under de första 6 månaderna - utan att ange skäl.

Läs mer

Funktioner

Relaterade produkter

Har du några frågor?