040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage EKS 215a

Automatiserad högplocktruck (AGV)

  • 3 500 - 6 000 mm
  • 1 500 kg
  • Exakt pallhantering tack vare lasernavigation
  • Effektiv och processäker för rutinuppgifter
  • ERP-anslutning via Jungheinrich Logistics Interface för optimerade processer
  • Flexibilitet tack vare fribärande gafflar
  • Kort avskrivningstid tack vare processoptimering

EKS 215a

EKS 215a är flexibla och exakta förarlösa truckar (AGV). De grundar sig på våra väl beprövade högplocktruckar i EKS-familjen. Tillsammans med automatiserings- och navigationskomponenter samt innovativ programvara bildar truckarna AGV-system som effektiviserar repetitiva godstransporter på lagret.48 V-växelströmsteknik för längre drifttider utan batteriladdning, aktivt energistyrsystem, regenerativ inbromsning, det TÜV-certifierade CAN-Bus-styrsystem. Detta samt ytterligare väl beprövade säkerhetskomponenter garanterar maximal kapacitet och högsta möjliga säkerhet. Hög flexibilitet tack vare de fribärande gafflarna, varvid EKSa även är optimal för transport av speciallaster och stängda lastpallar. Navigeringen av AGV sker genom lasernavigation med hjälp av reflexer på rutten. AGV kan användas vid blandad drift med manuella truckar och fotgängare. Oavsett om den ska integreras i befintliga fabriksstrukturer eller i ett nybygge – EKS 215a är det perfekta valet.

Litiumjon

Content Litiumjon + 5 års logo
Inga bekymmer. Ingen kompromiss!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus ger vi dig ett löfte om långvarig prestanda upp till 8 år för våra högkvalitativa Li-ion batterier, fullt fokus på era arbetsuppgifter utan oro.

Vi är övertygade om att detta beslut är rätt för dig. Det är därför vi garanterar att du enkelt och snabbt kan växla tillbaka till den ursprungliga tekniken när som helst under de första 6 månaderna - utan att ange skäl.

Läs mer

Funktioner

Modellöversikt

Modell Lyftkapacitet Lyfthöjd Körhastighet Total längd Batterispänning
EKS 215a 1 500 kg 6 000 mm 7 km/h 1 405 mm 48 V

Har du några frågor?