Stage automatiskt pallager
Effektiv lagring av små delar

Automatiskt smådelslager

I det automatiska smådelslagret bestämmer hastigheten och precisionen vid optimal energieffektivitet över kapaciteten. Pallställsystemet, programvaran, tillhörande transportsystem och staplingskranen fungerar perfekt tillsammans. 

Effektiv smådelslagring med system

Med ett automatiskt smådelslager från Jungheinrich och med vår staplingskran som systemets hjärta, kan du uppnå optimala prestandavärden: korta åtkomsttider, hög genomströmning samt optimal användning av utrymme. Ditt automatiska smådelslager utformas individuellt enligt dina krav. Detta skapar systematiskt utrymme för en extremt platsbesparande och högdynamisk förvaring av små delar i containrar, kartonger eller på hyllor. Smådelslagring sker i enkla eller multidjupa system i till exempel reservdels-, plocknings- och buffertlager eller som distributionslager.

Med tempo till maximal prestanda

Ett automatiskt smådelslager från Jungheinrich utnyttjar rummets höjd upp till 25 meter. Dina varor kan lastas in och ut på antingen upplagsvinklar eller hyllplan. Våra staplingskranar med en körhastighet på upp till 6 m/s och acceleration på upp till 5,3 m/s² säkerställer att in- och utlastningen går snabbt. De högpresterande truckarna klarar enkelt av att upprätthålla sin prestanda vid flerskiftsdrift (24/7). Helautomatiska och absolut tillförlitliga.

Den bästa lösningen för dina behov 

De automatiska smådelslagren är lika individuella som dina krav. Beroende av många faktorer löser vi olika uppgifter. För att hitta den optimala lösningen för dina behov analyserar vi tillsammans med dig dina varu- och transportstrukturer samt processser, och utarbetar ett lämpligt lagerkoncept.

Staplingskranar från den senaste generationen 

Våra smarta staplingskranar garanterar maximal hastighet och precision samt enastående prestanda i det automatiska smådelslagret. Tack vare sin konsekventa lätta konstruktion och innovativa design tillsammans med sin mycket ringa storlek kan den tillgängliga volymen utnyttjas optimalt. Bromsenergi lagras i enheten i så kallade SuperCaps och matas tillbaka till driftssystemet för efterföljande accelerationsprocesser. Det modulära designkonceptet möjliggör också flexibel anpassning av anläggningen till dina individuella lagerbehov.


Har du några frågor?