Call4Service
Kontaktformulär
040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Nyhetsbrev
IF 2022
05/30/2022

Kompakt precision: iF Design Award tilldelas Jungheinrich´s ERE 225i

• Belönad för innovativ styrka och enastående designkvalitet

• Unik kombination av smidighet, säkerhet, komfort och hållbarhet

• 270 mm kortare tack vare integrerat litiumjonbatteri

Jungheinrich´s elektriska låglyftare ERE 225i vann i förra veckan den världskända utmärkelsen iF Design Award i kategorin "Automobiles and Vehicles". Trucken imponerade på juryn med en hög innovationsnivå och enastående designkvalitet. Med sitt litiumjonbatteri helt integrerat i truckens chassi, kombinerar ERE 225i på ett unikt sätt smidighet, säkerhet, komfort och hållbarhet.

"Framgångsrik design visualiserar egenskaperna hos en produkt och erbjuder samtidigt ett fokus på användaren", säger Andreas Knie, industridesigner på Jungheinrich. "Med ERE 225i blir de höga krav på prestanda, som Jungheinrich´s kunder lärt sig att lita på, uppenbara vid första anblicken: Den är mer kompakt, bekvämare och säkrare än någon annan truck i sin klass, och det märks."

Tack vare den innovativa designen hos ERE 225i är truckens L2-mått 270 mm kortare än sin föregångare. Detta minskar fordonets svängcirkel avsevärt. Föraren drar nytta av avsevärt förbättrad manövrerbarhet, vilket möjliggör säkra transporter i de minsta utrymmena. Fasta sidoskydd ger optimalt skydd samtidigt som de säkerställer en hög arbetskomfort.

Enligt iF Design Award-juryn gör allt detta ERE 225i till ett av de bästa fordonen i sin klass i många avseenden. Detta återspeglas också i de konsekvent höga poäng som delats ut. I en tre dagar lång urvalsprocess utsåg juryn, bestående av 75 kända internationella designexperter, årets vinnare. Totalt hedrade iF Design Award återigen kreativa varumärken, nykomlingar och nystartade företag inom nio discipliner och totalt 81 kategorier för utmärkt design 2022.

"Vi är mycket glada över att ha vunnit detta erkända designpris med ERE 225i. Det är inte bara en enastående utmärkelse för oss som designteam, utan också en uppskattning och motivation för alla de som har bidragit till skapandet av trucken, säger Knie.

Har du några frågor?