040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
SAP EWM_Jungheinrich
10/04/2016

Nya lagerlösningar: Nu med SAP EWM

Jungheinrich är nu certifierad integrerare av SAP Extended Warehouse Management (EWM), vilket medför en ytterligare utökad expertis kring processer och implementering inom lager och materialhantering.

Certifieringen innebär också att de mest komplexa lagerprocesser och utrustningen dessa kräver nu kan integreras direkt med SAP.

Allt fler företag använder standardlösningar från SAP för att styra hela sin logistikprocess. Som svar på den ökade efterfrågan på både manuella och automatiska lagerlösningar som använder SAP-program, har Jungheinrich nu kompletterat sitt utbud av logistiksystemlösningar med SAP EWM.  SAP EWM är en del av SAPs Supply Chain Management-system och kan användas för att styra alla typer av lager, oavsett automatiseringsgrad.

Den tyska intralogistikleverantören har på det här viset fördjupat sitt sammarbete med SAP och kan nu ansluta sina kunders samtliga utrustning och processer, oavsett komplexitet, helt inom SAP EWM. Detta är utöver Jungheinrich eget lagerstyrningssystem Jungheinrich Warehouse Management System (WMS), som redan är anslutet till SAP. Dessutom medför samarbetet en ökad expertis inom IT-system för lagerstyrning som låter Jungheinrich ta fram bättre, flexiblare och ännu mer exakt anpassade lösningar, även för företag vars IT-strategi kräver att SAP används i samtliga IT-lösningar.

Jungheinrichs långa och omfattande erfarenhet kring planering, implementering och service av logistiksystem gör företaget till en komplett leverantör för alla typer av intralogistiklösningar. SAP-certifieringen breddar Jungheinrichs expertis ytterligare, till att omfatta även logistiklösningarna möjliga med SAP EWM. Kunden tjänar på möjligheten till support i alla steg – från planering och implementering till service och underhållstjänster från Jungheinrich.

Har du några frågor?