040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Best_Logistics_Brand_2017_Jungheinrich
04/27/2017

“Best Logistics Brand” för andra året i rad

Logistikmagasinet Logistik Heute och tyska logistikförbundet BVL har meddelat årets vinnare av logistikpriset ”Best Logistics Brand”. Jungheinrich vann priset i kategorin för materialhantering, lagerteknik och plockningslösningar.

Jungheinrich tar hem den prestigefyllda titeln som ”Best Logistics Brand” år 2017. För andra året i rad röstade läsare av tyska logistikmagasinet Logistik Heute och medlemmar av tyska logistikförbundet BVL (Bundesvereinigung Logistik) fram intralogistikleverantören som vinnare, den här gången i kategorin för materialhantering, lagerteknik och plockningslösningar.

Totalt nominerades över 260 varumärken i elva olika kategorier. I kategorin för materialhantering, lagerteknik och plockningslösningar blev slutresultatet som följer: 1: Jungheinrich, 2: SSI Schäfer, 3: Still.

”Röstningen i kategorin för materialhantering, lagerteknik och plockningslösningar var särskilt spännande, då det var totalt 42 olika varumärken nominerade”, säger Thilo Jörgl, chefredaktör för Logistik Heute. ”I år har intresset hos de röstande legat främst på lösningar för Industi 4.0, vilket öppnar upp för många spännande nya lösningar, men samtidigt medför utmaningar kring gränssnitt och standarder.”

”Att vinna ’Best Logistics Brand’ för andra året i rad är ett bevis på vår framgångsrika och kontinuerliga utveckling som leverantör av intralogistiklösningar”, avslutar Klaus-Dieter Rosenbach, ansvarig för logistiksystem och medlem i Jungheinrichs koncernledning.

Har du några frågor?