Mobila hyllsystem

Mobilt ställage som logistisk helhetslösning

Skräddarsytt – den logistiska helhetslösningen

Förstora bilden med muspekaren

Förfrågan online

Grundegenskaper

  • Upp till 90% besparing av pallställsgångar
  • Anslutning till Warehouse Management-system och kommunikationsmodul
  • Papperslös godshantering
  • Effektiv utrymmesanvändning plus tidsvinster
  • Kan användas med FIFO
  • För pallställ, hyllställ och grenställ

Jungheinrichs mobila ställagesystem består av pallställ (en-/flerplatsställage) eller grenställ som är monterade på mobila underställ. Utrustade med motorer kan ställen flyttas via skenstyrning så att den önskade ställagegången öppnas. Med detta mobila system kan 9 av 10 gångar sparas in, vilket ger nytt lagerutrymme. Tack vare den logistiska helhetslösningen med Jungheinrich WMS (Warehouse Management System) uppnås både en avsevärd tidsvinst på lagret och i godshanteringen och ett högt utnyttjande av utrymmet.

Översikt över fördelarna

  • Användning
  • Manövrering

Visa fördelarna i detalj

Fördelarna i detalj

Användning

Mobila ställage spar in på arbetsgångar och ger ett högt utnyttjande av utrymmet. Genom att öppna den önskade ställagegången har du alltid direkt åtkomst till lastenheten. Eftersom Jungheinrich WMS har gränssnitt för automatisk styrning av det mobila ställagesystemet behöver truckförarna varken stiga av eller manövrera en fjärrkontroll för att öppna den önskade gången. Tack vare anslutningen mellan Jungheinrich WMS och trådlös dataöverföring sparar du tid och ökar din godshanteringskapacitet.

Manövrering

Mobila ställage kan betjänas av en truck utan stort platsbehov, eftersom endast den enskilt öppnade gången behöver ha full gångbredd för inkörning. Ställageraderna kan styras decentraliserat från ett enskilt ställage, med fjärrkontroll från trucken eller via lagerstyrningssystemet (Jungheinrich WMS). Truckarna är utrustade med truckterminaler och streckkodsläsare. Lagerstyrningssystemet (Jungheinrich WMS) styr varumottagningen, in- och utlagringen, plockningen, påfyllningen, ordersammanföring och leverans. För att utföra styrningen kommunicerar systemet med truckförarna och orderplockarna via trådlös dataöverföring som möjliggör papperslösa processer.

Förfrågan online

Förfrågan online

Har du några frågor? Kontakta oss.

Fråga online direkt

Anmälan nyhetsbrev
E-SHOP