FleetRadar

Den prisbelönta verktyget för truckpositionering

Ladda ner produktinformation (pdf)

FleetRadar är en digital positioneringslösning som lokaliserar var i lagret materialhanteringsutrustning befinner sig. Systemet skapar platsbaserade rapporter och analyser kring truckflottan, som du kan ta del av både i realtid och i efterhand, via en webbportal. Genom att analysera rörelsedata kan du styra din utrustning effektivare, vilket sänker driftkostnaderna samtidigt som lagersäkerheten ökar.

Positioneringslösningen är enkel att installera då den fysiska delen av systemet består av specialkomponenter, som placeras i truckarna, och Bluetoothsändare, vilka truckkomponenterna kommunicerar med, som placeras runt om i lagerutrymmet. På det viset kan systemet följa utrustningens rörelser och kontinuerligt beräkna var i lagret den befinner sig.

Dina fördelar:

  • Minimal implementationskostnad genom enkel och effektiv installation.
  • Kan användas med alla truckar, oavsett modell och leverantör.
  • Passar lika bra för lagerområden med pallställ och arbetsgångar som med fri rörlighet.

 

FleetRadar erbjuder fyra olika moduler:

TruckFinder

Med TruckFinder får du utmärkt överblick närsomhelst och sparar värdefull tid. Letar du efter en specifik truck för att skicka en ny transportorder? Inga problem, TruckFinder visar dig exakt var varje truck finns på lagret vid varje given tidpunkt.

ZoneGuard

Vill du tilldela dina truckar olika driftområden på lagret för att säkerställa deras tillgänglighet? Önskar du säkerställa att ingen truck stjäls eller glöms kvar på någon lastbil? Inga problem, ZoneGuard ger ifrån sig ett alarm så snart en av dina truckar lämnar det tilldelade området som du fördefinierat. Varningen får du direkt via e-post för att kunna reagera omedelbart.

SpeedZoning

Vill du att truckförarna ska sakta ner vid områden på lagret där även gående personal finns? SpeedZoning låter dig sätta hastighetsbegränsningar och utfärda varningar. Så snart en truck kommer in i en krypfartzon blir truckföraren informerad på sin smartphone. Säkerheten ökar på lagret och olyckor undviks.

RouteOptimizer

RouteOptimizer visualiserar truckarnas rörelsedata på en värmekarta. På bara ett ögonblick kan du identifiera tungt trafikerade rutter och potentiella riskzoner på lagret, samtidigt som du kan övervaka hanteringen av dina truckar. Denna kunskap gör det möjligt för dig att optimera dina truckars transportrutter och på så sätt öka effektiviteten på lagret.