Karriär - Jungheinrich Svenska AB

Machines.

Ideas.

Solutions.

Vår personal är en viktig framgångsfaktor.

Karriär

Framtidens ledare

Vi på Jungheinrich har bestämt oss för att växa. Företaget ska växa - och vi med det. Vi kommer göra allt vi kan för att Jungheinrich som företag ska bli framtidens ledare inom vår bransch. Med det menar vi att vara den leverantör som kan mest och bryr sig mest om våra kunder, som har de bästa och mest innovativa lösningarna på våra kunders behov och utmaningar, samt alltid driva utvecklingen av produkter och tjänster framåt i branschen. För att lyckas, behöver vi också de bästa framtida ledarna som jobbar för oss. Oavsett vilken tjänst du söker, så är ledarskap en viktig framgångsfaktor. Ledarskapet du har över dig själv är nog så viktigt. 

Vill du bli en del av vårt framgångsteam?

Du vet vad du har att erbjuda, och du vill göra en skillnad. Du letar efter ett team av riktiga proffs, som välkomnar din talang, kunskap och dina erfarenheter. Du värdesätter ett trivsamt arbetsklimat med kollegor i olika åldrar. Om du vill visa vad du kan göra, kom och gör det med oss!

Lediga tjänster

Lediga Tjänster - Karriär - Jungheinrich Svenska AB

Av våra medarbetare krävs såväl spetskompetens som stark problemlösande förmåga och passion för innovation. Mer

Spontanansökan

Spontanansökan - Karriär - Jungheinrich Svenska AB

Kanske har du kompetens och erfarenhet som passar in i vår organisation även om vi för tillfället inte utannonserat en ledig plats. Mer

Förfrågan online

Har du några frågor? Kontakta oss.

Fråga online direkt

Anmälan nyhetsbrev
E-SHOP